top of page

PERMANENTIE
AAN HET ALTAAR

DSC09955.JPG

Zo 29 okt / 16-18u

Van ma t.e.m. woe / 17-19u30

Do 2 nov / 17u30-19u30 Begeleid door het Rouwcollectief

Za 4 nov / 11-14u

Gratis

Op het voorplein van Centre Culturel Bruegel,

Vossenstraat 1F - 1000 BXL

Tijdens de editie van 2023 kan je jouw eerbetoon aan je dierbare overledene(n) plaatsen op een volledig nieuw verlicht altaar op het plein voor het Centre Culturel Bruegel.

Voor degenen die het vorige altaar gebouwd met gerecycleerde meubelen hebben gekend : tot onze spijt hebben we deze unieke installatie na drie jaar trouwe dienst moeten afbreken, want het was te zwaar aangetast door de weerselementen en werd gevaarlijk... Maar niet getreurd: we hebben de voorbije maanden een nieuw altaar gebouwd  in onze ateliers.

Creëer met familie of vrienden, thuis of in onze ateliers, uw kleine offerstuk, om aan ons Groot Altaar der doden te hangen. Wij nodigen jou uit om er al je tedere herinneringen, persoonlijke snuisterijen en talismannen naar keuze aan toe te voegen.

​We raden je aan om iets te maken dat makkelijk kan opgehangen worden (max 400 gr). Hoe meer kleuren, glitters en kitsch, hoe liever!

Je kan ook gewoon een foto, brief of ander voorwerp vol herinneringen of zelfs wat eten komen droppen. De doden zullen je eeuwig dankbaar zijn!​

"Op donderdag 2 november begeleidt het Rouwcollectief jou bij het ophangen van jouw offerstukken.

 

Dit collectief van drie kunstenaars uit Brussel en de Rand creëert nieuwe rituelen door te experimenteren met vormen, woorden, beelden, beweging en geluid. "

 

https://www.bruzz.be/videoreeks/zaterdag-20-en-zondag-21-augustus-2022/video-rouwcollectief-vormt-marconipark-om-tot

bottom of page